Verzending naar NL

Brievenbus pakket 4,75

Groter pakket 6,75

Verzending naar BE (zonder track en trace) 

Brievenbus pakket 7,75

Groot pakket 8,20 

Hoelang duurt het voor mijn bestelling aankomt?

Ik streef ernaar om binnen 1-2 werkdagen jouw pakketje op de post te doen. Maar mijn verzendtijd is op dit moment maximaal 5 werkdagen.

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?

Zelf kun je de bestelling volgen met de Track en Trace code die naar je mail word verstuurd. Als het pakketje niet aan komt, kan je dat laten weten via de mail (gemstonebaddies@gmail.com)

Retourneringen

Ben je niet tevreden? dan is retourneren geen probleem. Artikelen kunnen binnen 14 dagen na de levering worden geretourneerd. Artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd en mogen niet gebruikt, geopend of beschadigd zijn. Sieraden en guasha's kunnen niet geretourneerd worden i.v.m hygiene.  Neem hiervoor contact op met mij per mail en retourneer de artikelen goed verpakt op eigen kosten. Zodra de retournering bij mij binnen is, wordt het bedrag terug gestort op je bankrekening. 

Vragen?

Heb je een vraag, is er iets verkeerd gegaan met je bestelling of ben je niet tevreden? Voor de klantenservice kun je terecht via de mail (gemstonebaddies@gmail.com). Er word binnen 2 werkdagen op je mail gereageerd en dan kijken we samen naar een passende oplossing!