Hi spiritual baddie!

Reactie plaatsen

Reacties

Kyra
13 dagen geleden

Super fijne communicatie gehad, enorm goed geholpen. Echt een aanrader voor iedereen!💗

Emma
2 maanden geleden

Super leuke en aardige meid met super veel mooie kristallen💜 probeer voortaan al mijn kristallen hier te bestellen🥰

Roxanne
2 maanden geleden

Ik heb hier al drie keer besteld. Echt de mooiste edelstenen en mega vriendelijke verkoopster. Wordt heel erg mooi ingepakt ook, echt een cadeautje om uit te pakken telkens!

Céline
2 maanden geleden

Vandaag mn eerste bestelling ontvangen. Ben zo onwijs blij met de prachtige stenen. Hoge kwaliteit, geweldige en snelle service en heel fijn contact! Kreeg er 2 steentjes bij en een briefje om wat moois te doen voor een ander❤️ wat een mooi gebaar! Je voelt de positieve en fijne energie door de bestelling heen en ik zit nu alweer te kijken voor nieuwe stukken om mijn collectie uit te breiden! Ik bestel voortaan alleen nog maar van Gemstonebaddies! ✨💕 Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, de beste energie, liefste contact en de mooiste exemplaren! Je ziet aan de diversiteit op de website hoeveel liefde energie en tijd er zit in het uitzoeken en presenteren van alle artikelen! Ben zo blij dat ik Gemstonebaddies heb gevonden💕💕💕 Dankjewel!

Lize
6 maanden geleden

Mega blij met mijn zodiac mystery box! Ik kreeg veel meer dan ik had gedacht. Hele mooie items waar ik superblij mee ben. Voelt extra speciaal omdat ze voor je worden uitgekozen ✨ aanrader!

Robin
6 maanden geleden

By far de fijnste, beste, positiefste edelstenen webshop van allemaal. Ik ben nog nooit teleurgesteld en inmiddels staan er prachtige stukken in mijn woon- en slaapkamer. Zo veel dat ik twee planken aan de muur moet maken. Ook de live sales zijn een aanrader via haar Instagram!! Daar zie je zelf ook hoe lief de ondernemer is. <3

Femke
9 maanden geleden

Echt een leuke webshop heb zelf een hele mooie bergkristal bol met rainbow gekocht in de live sale ook altijd gezellig in de live sale en heb een prachtige labradoriet sculptuur gekocht op haar site echt een aanrader om hier te bestellen ik ga zeker vaker bestellen hier:)

Nadia Kian Pour
een jaar geleden

Super trots op hoe goed het gaat met Gemstonebaddies 🤍 De mooiste stenen voor goeie prijzen, gezellige live sales, super service. Ik raad je site aan alle edelstenen liefhebbers die ik tegenkom aan!

Liandra
een jaar geleden

This girl does not disappoint! Ik heb al vaker op de site, maar ook via de live's op Instagram besteld en wowiee... De stenen zijn steeds van topkwaliteit en de service is veel beter dan dat ik van andere handelaars gewoon ben. Alles komt snel en mooi verzorgd aan. Zeker een aanrader :) Keep up the good work💕

Naomi
een jaar geleden

Erg mooie stenen en sieraden en goede service! Bestellingen snel binnen gekregen! :)