Reactie plaatsen

Reacties

Lisa
3 maanden geleden

Ik heb al meerdere keren besteld en het is altijd super leuk verpakt en super snel verzonden!

Sara
3 maanden geleden

Super lieve meid en pracht kristallen❤️

Emma
4 maanden geleden

ben echt zo blij met gemstonebaddies, ik ben 100% fan! Keep it going Lizzy!🥰

Kyra
6 maanden geleden

Super fijne communicatie gehad, enorm goed geholpen. Echt een aanrader voor iedereen!💗

Emma
8 maanden geleden

Super leuke en aardige meid met super veel mooie kristallen💜 probeer voortaan al mijn kristallen hier te bestellen🥰

Roxanne
8 maanden geleden

Ik heb hier al drie keer besteld. Echt de mooiste edelstenen en mega vriendelijke verkoopster. Wordt heel erg mooi ingepakt ook, echt een cadeautje om uit te pakken telkens!

Céline
8 maanden geleden

Vandaag mn eerste bestelling ontvangen. Ben zo onwijs blij met de prachtige stenen. Hoge kwaliteit, geweldige en snelle service en heel fijn contact! Kreeg er 2 steentjes bij en een briefje om wat moois te doen voor een ander❤️ wat een mooi gebaar! Je voelt de positieve en fijne energie door de bestelling heen en ik zit nu alweer te kijken voor nieuwe stukken om mijn collectie uit te breiden! Ik bestel voortaan alleen nog maar van Gemstonebaddies! ✨💕 Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, de beste energie, liefste contact en de mooiste exemplaren! Je ziet aan de diversiteit op de website hoeveel liefde energie en tijd er zit in het uitzoeken en presenteren van alle artikelen! Ben zo blij dat ik Gemstonebaddies heb gevonden💕💕💕 Dankjewel!

Lize
een jaar geleden

Mega blij met mijn zodiac mystery box! Ik kreeg veel meer dan ik had gedacht. Hele mooie items waar ik superblij mee ben. Voelt extra speciaal omdat ze voor je worden uitgekozen ✨ aanrader!

Robin
een jaar geleden

By far de fijnste, beste, positiefste edelstenen webshop van allemaal. Ik ben nog nooit teleurgesteld en inmiddels staan er prachtige stukken in mijn woon- en slaapkamer. Zo veel dat ik twee planken aan de muur moet maken. Ook de live sales zijn een aanrader via haar Instagram!! Daar zie je zelf ook hoe lief de ondernemer is. <3

Femke
een jaar geleden

Echt een leuke webshop heb zelf een hele mooie bergkristal bol met rainbow gekocht in de live sale ook altijd gezellig in de live sale en heb een prachtige labradoriet sculptuur gekocht op haar site echt een aanrader om hier te bestellen ik ga zeker vaker bestellen hier:)