Add comment

Comments

Britt van der Krogt
a month ago

Ik heb vorige week een zodiac sign mystery box besteld, het was super snel verzonden!! Super fijn 🥰
Ze pakt het met liefde in en super leuk! Het zijn ontzettend mooie stenen en sieraden! Super lieve meid bestel zeker!

Daphne
a month ago

Hele fijne website! Word ook echt met liefde voor je ingepakt en gedaan! Zit veel liefde in dat is zeker te zien/ te merken! ❤️

Emma Strijker
a month ago

Heb een bestelling geplaatst een hanger en een labradoriet, super snelle verzending er was wat fout gegaan maar ze heeft het meteen opgelost! super lieve meid !

Colette
2 months ago

Net mijn bestelling binnen,
Zo blij met mijn gouden driehoek die ik kado ga doen
Mooie ruwe stenen en ik had niet gedacht dat ze dit formaat zouden hebben, groter als verwacht en super snel binnen. Aanrader deze shop.

Morgane Martin
3 months ago

Super service! Snelle levering en prachtige stenen en juwelen !

Celina van Grafhorst
3 months ago

Echt een geweldige store, een echte aanrader! Hele mooie sieraden en stenen. Goede service van een inspirerende vrouw! Zou er zeker vaker bestellen.

Iris
4 months ago

Al verschillende keren besteld. Enorm tevreden over de service en de stenen. Dit is echt mijn go-to plek om stenen te bestellen, buitenom dat het snel in huis is, is het vergeleken met andere plekken ook een stuk goedkoper. Niks slechts over te zeggen. Echt mijn favo webshop.

Tessa T
4 months ago

Ik was helemaal nieuw in de edelstenen wereld en kwam via via bij gemstonebaddies terecht!.. Ze heeft altijd geholpen met vragen die ik vroeg en heeft echt amazing kwaliteit edelstenen!!😍 en ook nog is de mooiste :) als ik een shop aan zou raden is dat sowieso gemstonebaddies! Je merkt aan alles dat ze het met liefde en plezier doet🥰

Jasmin
4 months ago

Ik heb hier al een aantal keer besteld en de kwaliteit is echt altijd super!! De meest vriendelijke klanten service en mooiste edelstenen/sieraden. Pakketjes zijn altijd super leuk verpakt en soms zit er wat extra’s tussen. Je merkt dat het echt met liefde word gedaan 🤎 zal zeker blijven bestellen en raad het ook iedereen aan!

Nadia
4 months ago

Dit is mijn favoriete webshop voor edelstenen & sieraden. Mooie artikelen, goeie prijzen en perfecte service! Heel tevreden :)